ue

Rezerva online

Sosire:
Plecare:
Camere:

Oferta speciala

Preturi competitive doar la Pensiunea Splendid

Preturi competitive doar la Pensiunea Splendid

Pensiunea Splendid inaugureaza in aceasta primavara noua amenajare a locatiei pensiunii SPLENDID in urma implementarii proiectului finantat (...)

Detalii

Extidere, mansardare si modernizare pensiune si restaurant SPLENDID

 

 

 

Titlu proiect: Extindere, mansardare si modernizare Pensiune si restaurant SC SPLENDID SRL

Valoarea eligibila a proiectului: 3.629.792,64lei

Data incepere proiect: 10 martie 2010

Data finalizare proiect (conform contract): 09 martie 2012

Data efectiva a finalizarii proiectului: 30 martie 2011

 

 Obiectivul proiectului: Imbunatatirea calitatii serviciilor de cazare prin modernizarea si extinderea structurii de cazare existente a pensiunii.

 

Din dorinta de a imbunatati in mod constant serviciile oferite si pentru a oferi o alternativa la serviciile de cazare disponibile in orasul Dorohoi si imprejurimi, societatea SC SPLENDID SRL a optat pentru extinderea, mansardarea, modernizarea pensiunii SPLENDID si a restaurantului din cadrul acestuia, accesand in anul 2010 finantarea prin fondurile structurale din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa 5. Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniu de interventie 5.2.
Prin intermediul acestei finantari, societatea SC SPLENDID SRL a extins pensiunea cu 157,6m2 si a modernizat locatia prin crearea a 5 noi camere dotate la standard de patru stele, a amenajat 2 apartamente si a dezvoltat o camera dotata special pentru persoanele cu disabilitati. Aceasta camera este o premiera pentru orasul Dorohoi, dar si pentru judetul Botosani, fiind amenajata conform standardelor in vigoare pentru a facilita accesul persoanelor cu disabilitati la serviciile de cazare si restaurant oferite de pensiunea Splendid.

In urma implementarii proiectului si a celei de a doua etape de modernizare, pensiunea ofera clientilor sai posibilitate de cazare in 38 camere (4 regim single, 32 regim double) si 2 apartamente.
Pensiunea ofera un spatiu de cazare modern in regim de 3 stele.

Pensiunea Splendid are acum o capacitate de 490 locuri, din care: Sala I - Restaurant "Pensiunea Splendid" - 270 de locuri; Sala II - Restaurant "Popas" - 220 locuri si facilitatile unei sali special amenajate pentru organizarea de conferinte, simpozioane sau alte evenimente de afaceri, academice sau festive. Sala de conferinte are capacitatea de 80 locuri si este dotata cu ecran de proiectie, videoproiector, laptop, sonorizare, sistem audio-video si spatiu amenajat pentru partea de protocol sau meniu tip bufet suedez.
De asemenea, langa terasa restaurantului, a fost amenajat un loc de joaca special pentru copii unde acestia se pot bucura de un timp de joaca in conditii sigure si sub supravegherea parintilor care au acces direct la acest spatiu.
 
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
 

 Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.

obiective turistice

Pensiunea SPLENDID este un important spatiu de cazare din municipiul Dorohoi (...)

vezi obiective >>

testimoniale

Pensiunea Splendid iti da ocazia sa iti lasi impresia ta despre serviciile oferite.

citeste testimoniale >>

galerie foto

SC SPLENDID SRL a fost infiintata in anul 2002 cand a inaugurat deschiderea (...)

vezi galerie >>

20.04.2011

Pensiunea SPLENDID a finalizat proiectul de modernizare si imbunatatire a serviciilor turistice

                    S.C. SPLENDID S.R.L. Dorohoi anunta inchiderea proiectului (...)

10.03.2011

Extindere, mansardare si modernizare Pensiune si restaurant SC SPLENDID SRL prin POR 2007/2013

                    Titlu proiect: Extindere, mansardare si modernizare Pensiune (...)

Copyright 2012 pensiuneasplendid.ro

Primarie | Teatru | Posta

web design Webmagnat

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Regio - Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro