ue

Rezerva online

Sosire:
Plecare:
Camere:

Oferta speciala

Preturi competitive doar la Pensiunea Splendid

Preturi competitive doar la Pensiunea Splendid

Pensiunea Splendid inaugureaza in aceasta primavara noua amenajare a locatiei pensiunii SPLENDID in urma implementarii proiectului finantat (...)

Detalii

Obiective turistice

Pensiunea SPLENDID este un important spatiu de cazare din municipiul Dorohoi si este localizata in zona centrala a orasului, pe Strada Al. I. Cuza nr.27, vis-a-vis de Catedrala Ortodoxa a Municipiului.
Cladirea pensiunii este declarat monument istoric inca din anul 2004, cand a fost clasata ca si casa in stil ecletic costruita inca din anul 1890. Codul corespunzator in Lista Monumentelor Istorice este: BT-II-m-B-01969.

pensiunea splendid

Transporturile

  In municipiul Dorohoi exista o retea de drumuri publice de 141 km si o statie CFR care functioneaza din 1888, cu o lungime de exploatare de 4,1 km. Transportul in municipiul Dorohoi se asigura cu autobuze si maxi-taxi. Prin transportul feroviar si cel de maxi-taxi se face legatura cu principalele (...)

Cultura Dorohoi

Cultura Dorohoi

In Dorohoi functioneaza 2 cinematografe cu o capacitate de 700 locuri si 2 muzee (Muzeul George Enecu si Muzeul de Stiintele Naturii, deschis in anul 1968), urmand ca in urmatorii ani sa se dea in folosinta Complexul Cultural George Enescu cu 500 locuri. Mai functioneaza o biblioteca care este dotata (...)

Sportul Dorohoi

Sportul Dorohoi

Municipiul Dorohoi dispune de un stadion municipal, 9 baze sportive si 3 sali de sport.

Catedrala

Catedrala

Catedrala orasului este construita din caramida aparenta, avand cinci turnuri acoperite cu tabla zincata. Piatra fundamentala a fost pusa la 6 septembrie 1869, iar a doua temelie in anul 1890. Interiorul bisericii prezinta picturi valoroase, iar parcul ce-o inconjoara reimbie la plimbare si odihna.  

Municipiul Dorohoi

Municipiul Dorohoi

Municipiul DOROHOI este situat in Nord-Vestul judetului Botosani si este un oras cu bogate traditii. Prima mentiune documentara a Dorohoiului dateaza din anul 1407. Ca unitate administrativa, Dorohoiul a fost resedinta de tinut, district, judet, prefectura, ocol, plasa, iar din anul 1968, dupa impartirea (...)

obiective turistice

Pensiunea SPLENDID este un important spatiu de cazare din municipiul Dorohoi (...)

vezi obiective >>

testimoniale

Pensiunea Splendid iti da ocazia sa iti lasi impresia ta despre serviciile oferite.

citeste testimoniale >>

galerie foto

SC SPLENDID SRL a fost infiintata in anul 2002 cand a inaugurat deschiderea (...)

vezi galerie >>

20.04.2011

Pensiunea SPLENDID a finalizat proiectul de modernizare si imbunatatire a serviciilor turistice

                    S.C. SPLENDID S.R.L. Dorohoi anunta inchiderea proiectului (...)

10.03.2011

Extindere, mansardare si modernizare Pensiune si restaurant SC SPLENDID SRL prin POR 2007/2013

                    Titlu proiect: Extindere, mansardare si modernizare Pensiune (...)

Copyright 2012 pensiuneasplendid.ro

Primarie | Teatru | Posta

web design Webmagnat

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Regio - Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro