ue

Rezerva online

Sosire:
Plecare:
Camere:

Oferta speciala

Preturi competitive doar la Pensiunea Splendid

Preturi competitive doar la Pensiunea Splendid

Pensiunea Splendid inaugureaza in aceasta primavara noua amenajare a locatiei pensiunii SPLENDID in urma implementarii proiectului finantat (...)

Detalii

Noutati

Pensiunea SPLENDID a finalizat proiectul de modernizare si imbunatatire a serviciilor turistice#1

Pensiunea SPLENDID a finalizat proiectul de modernizare si imbunatatire a serviciilor turistice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.C. SPLENDID S.R.L. Dorohoi anunta inchiderea proiectului ”EXTINDEREA, MANSARDAREA si MODERNIZARE PENSIUNE SI RESTAURANT”, proiect finantat prin intermediul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5– Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul majoritat de interventie 5.2– Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice avand ca Autoritate de Management– Ministerul Dezvoltare Regionale si Turismului si ca Organism Intermediar, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

 Obiectivul general al proiectului a fost imbunatatirea calitatii serviciilor de cazare prin modernizarea si extinderea structurii de cazare existenta.
 In urma implementarii proiectului, societatea SC SPLENDID SRL a extins pensiunea cu 157,6m2 si a modernizat locatia prin crearea a 5 noi camere dotate la standard de patru stele, a amenajat 2 apartamente si a dezvoltat o camera dotata special pentru persoanele cu disabilitati. Aceasta camera este o premiera pentru orasul Dorohoi, dar si pentru judetul Botosani, fiind amenajata conform standardelor in vigoare pentru a facilita accesul persoanelor cu disabilitati la serviciile de cazare si restaurant oferite de Pensiunea Splendid.
 In urma implementarii proiectului, pensiunea ofera clientilor sai posibilitate de cazare in 38 camere (4 regim single, 32 regim double) si 2 apartamente.
 Restaurantul pensiunii Splendid are o capacitate de 490 locuri, din care: Sala I - Restaurant "Pensiunea Splendid" - 270 de locuri; Sala II - Restaurant "Popas" - 220 locuri si facilitatile unei sali special amenajate pentru organizarea de conferinte, simpozioane sau alte evenimente de afaceri, academice sau festive.
 Proiectul s-a desfasurat in Judetul Botosani, Localitatea Dorohoi, Str. Al.I.Cuza nr.27 (fosta 24), cu o perioada de implementare de aproximativ 12 luni, intre 10.03.2010 -30.03.2011.
 Valoarea totala a proiectului este de 4.986.114,80lei. Valoarea finantarii nerambursabile este de 2.540.854,84lei.

Comunicat de presa incheiere proiect

Data publicarii: 31 martie 2011

Sursa: Monitorul de Botosani

obiective turistice

Pensiunea SPLENDID este un important spatiu de cazare din municipiul Dorohoi (...)

vezi obiective >>

testimoniale

Pensiunea Splendid iti da ocazia sa iti lasi impresia ta despre serviciile oferite.

citeste testimoniale >>

galerie foto

SC SPLENDID SRL a fost infiintata in anul 2002 cand a inaugurat deschiderea (...)

vezi galerie >>

20.04.2011

Pensiunea SPLENDID a finalizat proiectul de modernizare si imbunatatire a serviciilor turistice

                    S.C. SPLENDID S.R.L. Dorohoi anunta inchiderea proiectului (...)

10.03.2011

Extindere, mansardare si modernizare Pensiune si restaurant SC SPLENDID SRL prin POR 2007/2013

                    Titlu proiect: Extindere, mansardare si modernizare Pensiune (...)

Copyright 2012 pensiuneasplendid.ro

Primarie | Teatru | Posta

web design Webmagnat

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Regio - Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro